Szórakozás

Lilu a kisfiút felrúgó karateedzőről: Ha nincs a kalandparkos videó, ez az aljas disznó még évekig rugdoshat, alázhat, bánthat gyerekeket?

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A műsorvezető a közösségi oldalán fejtette ki a történtekkel kapcsolatos gondolatait.

A. Tibor egy héttel ezelőtt szerepelt először a hírekben, amikor kikerült róla egy felvétel, amelyen az látható, hogy úgy felrúg egy 7 éves kisfiút, hogy a gyerek fejre esik. Szerencsére a fiún volt sisak, mert éppen a szolnoki kalandparkban voltak kiránduláson.

Azóta egy egykori tanítványa nemi erőszakkal is megvádolta a férfit, az RTL Híradójában pedig nemrég egy újabb édesanya mesélte el történetüket, azt állítva: a bántalmazással vádolt karateedző tavaly tavasszal úgy megrúgta hatéves fiát, hogy a gyerek bepisilt edzés közben.

Az édesanya állításaival és a korábbi hírekkel kapcsolatosan Lilu nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében fejtette ki gondolatait.

Nekem senki se mondja, hogy erről senki nem tudott… amikor kitüntették, vagy állami támogatást kapott. Ha nem tudták, akkor nem kérdeztek utána, úgy jutalmazták? És ha nincs a kalandparkos videó, akkor ez az aljas disznó még évekig rugdoshat, alázhat, bánthat gyerekeket? Költői kérdés volt… Ofkorsz megint egy gyenge pillanat, gondolom

fogalmazott posztjában a műsorvezető.

Mint ismeretes, a férfit a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) minden karateoktatási tevékenységtől véglegesen eltiltotta, megfosztották dan fokozataitól és a mester cím használatától, visszavonták továbbá edzői engedélyét is. Az MKSZ jászberényi székhelyű egyesületét, a Yakuzákat is eltiltotta a táborszervezéstől, és kizárta a szövetségből.

A rendőrség garázdaság vétségének gyanújával indított nyomozást, de vizsgálják, hogy a férfi elkövetett-e súlyosabb bűncselekményt is. A. Tibort kihallgatni még nem tudták, mert külföldön van.

Kapcsolódó
Egy 6 éves kisfiú megrúgásával is vádolják A. Tibor karateedzőt
Erről a gyerek édesanyja beszélt az RTL-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik