Szórakozás

Molnár Gusztáv fontolgatja a névváltoztatást: Ez segítene abban, hogy végre úgy érezzem, vannak gyökereim

RTL
RTL
Mindig úgy érezte, egyedül van a világban.

Molnár Gusztávval a napokban felvette a kapcsolatot egy távoli rokona, és ez reményt adott az alkoholfüggőségéből felépülő színész számára, hogy megtalálja a gyökereit és jobban megismerje a családja történetét.

A nagyapám még akkor hunyt el, amikor édesapám kisbaba volt, ezért nincs semmilyen kapcsolatom a gyökereimmel. Mindig azt éreztem, nem tartozom sehová, bizonyos értelemben egyedül vagyok a világban

nyilatkozta a Blikknek a Drága örökösök egykori szereplője, majd elárulta, ki kereste fel az interneten.

Az egyik apai másodunokatestvéremtől kaptam e-mailt, aki leírta, hogy feltehetően közös volt a nagyapánk, akit Baráth Gusztávnak hívtak. Ugye, az én vezetéknevem Molnár, ami annak köszönhető, hogy a nagyszüleim nem házasodtak össze, de ettől még össze lehetett tenni a képet. Felajánlotta, hogy meglátogathatnám őket Szlovákiában, ahol – mint kiderült – nemcsak ő, hanem más rokonaim is élnek. Rögtön fel is vettük a kapcsolatot telefonon, és most úgy néz ki, hogy pár héten belül elutazom hozzájuk.

A színész azt mondta, unokatestvére egy róla szóló, hírfolyamban felbukkanó cikkben olvasott arról, hogy ő is Aranyosról származik. „Mivel pont úgy nézek ki, mint a közös nagyapánk, kicsit utánam olvasgatott, és hamar egyértelművé vált számára, hogy rokonok vagyunk” – fogalmazott a színész, aki most azon gondolkodik, hogy felvenné a Baráth családnevet.

Az élő rokonaim vezetékneve Baráth, és mivel ők a családom, az is felmerült bennem, hogy magam is Baráthra változtatom a vezetéknevemet, hiszem, ez segítene abban, hogy végre úgy érezzem, vannak gyökereim

– magyarázta Molnár Gusztáv, aki vér szerinti rokonain kívül a jelenleg a kedvesét, Dorinát tartja a családjának. Róla a lapnak azt mondta, ő élete szerelme, vele képzeli el a jövőjét, szíve szerint össze is házasodna vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik