Szórakozás

Holly Marie Combs Shannen Dohertyről: Megígérte, hogy kísérteni fog, de azt hittem, először másokkal lesz elfoglalva

Vinnie Zuffante / Getty Images
Vinnie Zuffante / Getty Images
Rákban elhunyt kolléganőjével egykor nővéreket alakítottak a Bűbájos boszorkák című sorozatban.

Július 14-én a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy elhunyt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja. A színésznő 53 éves volt, évek óta rákkal küzdött.

Egy héttel azután, hogy Doherty életrajzírója megerősítette a színésznő halálhírét, Holly Marie Combs (aki Piper Haliwellt játszotta a Bűbájos boszorkákban) most újabb posztot címzett egykori kolléganőjének.

Egy hét telt el, de mintha egy örökkévalóság lenne. Egész nap egy bizonyos képet kerestem, és szinte minden fotót megtaláltam, kivéve azt az egyet. Shannen megígérte, hogy kísérteni fog, de azt hittem, először másokkal lesz elfoglalva. Sajnos biztos vagyok benne, hogy akkor és ott fog előkerülni, amikor és ahol a legkevésbé számítok rá. Az én sziklám. 10:18

– zárta írását Combs, aki posztjában egy csokor régi fotót mutatott Dohertyről, melyek közül egy bekeretezve díszíti a nappaliját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Combs (@thehmc) által megosztott bejegyzés

Alyssa Milano (aki Phoebe Haliwellt alakította a sorozatban) korábban a következőképpen nyilatkozott elhunyt kolléganőjéről:

Nem titok, hogy Shannen és közöttem bonyolult viszony volt, de alapvetően egy olyan személy volt, akit mélyen tiszteltem és féltettem.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik