Szórakozás

Úgy megharapta a brit királyi gárda lova a fotózkodó turistát, hogy elájult a fájdalomtól – videó

Annyira felzaklatta a turisták tömege a brit fegyveres erők kötelékében szolgáló állatot, hogy egyikükre rá is támadt.

Szinte biztosra mondható, hogy az alábbi videó főszereplőjének olyan emlékezetesre sikeredett az angliai utazása, hogy azt valószínűleg soha életében nem fogja elfelejteni. De sajnos nem azért, mert egy felejthetelenül kellemes, hanem sokkal inkább azért, mert egy hátborzongatóan kellemetlen élményben volt része.

A Daily Mail által is bemutatott, a közösségi médiában a múlt hétvégén megosztott felvételeken az látható, ahogy egy lovon ülő brit királyi gárdistával fotózkodó turista utazása szó szerint rémálommá válik a London belvárosában található Household Cavalry Museumnál, amikor a díszegyenruhás őr társa megharapja.

@busk1976 she fainted after this #kingsguard #history #horsebites #tourist #householdcavalry #horseguardparade #fyp ♬ original sound - Buska in the park (kingsguard)

A lovat láthatóan zavarja a körülötte lévő tömeg, ezért többször is elfordítja a fejét és megharapdálja az embereket, hogy figyelmeztesse őket, ha túl közel mennének hozzá.

Majd amikor egy fekete baseballsapkát és Pink Floyd pólót viselő nő a ló mellé szalad a „Vigyázat! A lovak rúghatnak vagy haraphatnak!” tábla árnyékában, akkor már nem bírja tovább a feszültséget, és támadásba lendül.

A gyanútlan turista ezután visítozva menekül a barátai felé, miközben a tömeg tátott szájjal nézi. Majd a csoport megvizsgálja a sebet, és az egyik férfi vattapamaccsal kezeli a harapásnyomot.

A harapás azonban valószínűleg jó nagy fájdalommal járhatott, hiszen a nő ezen a ponton elájul és a földre esik.

Hogy a megharapott nő kiheverte-e a kellemetlen incidenst, azt egyelőre nem tudni, de nem ez az első eset hogy a brit fegyveres erők kötelékében szolgáló lovak megvadulnak. Egy áprilisi reggelen például több ilyen ló is megszökött, és randalírozni kezdett London utcáin.

Az egyik állatról pedig később az is kiderült, hogy már III. Károly király koronázásán is fejbe rúgott egy embert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik