Szórakozás

Elbúcsúzott Shannen Dohertytől a magyar hangja, Ábel Anita

TV2 és Vera Anderson / WireImage
TV2 és Vera Anderson / WireImage
Megköszönte amerikai pályatársának a „közös munkát”.

A hétvégén elhunyt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210-ből és a Bűbájos boszorkákból ismert színésznő 53 éves volt. Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak először rákot, amiből egyszer kigyógyult, mellrákja azonban 2017-ben kiújult, és átterjedt az agyára és a csontjaira is.

A színésznőtől sorra búcsúznak egykori kollégái a közösségi oldalakon, Alyssa Milano például azt írta, nem volt egyszerű a kapcsolatuk Dohertyvel, de „a világ kevesebb nélküle”.

A magyar szinkronban legtöbbször Ábel Anita adta Shannen Doherty hangját, így ő is bejegyzést szentelt az amerikai színésznőnek a halála után.

Shannen Doherty és én összefonódtunk🖤 Először a Beverly Hills 90210 sorozatban lettem a hangja, aztán a Bűbájos boszorkákban… és aztán mindenben én általam szólalt meg magyarul! Aggódva figyeltem a küzdelmét, és csodáltam az erejét… Mindenki várt a csodára… Nyíltan beszélt a betegségéről, segítve, támogatva azokat, akik hasonlóan küzdenek! Sajnos nem ő nyert ebben a csatában. Shannen, köszönöm, hogy együtt »dolgoztunk«, szerettem a hangomat adni neked! Isten Veled🤍🖤 #shannendoherty

írta bejegyzésében a magyar színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik