Szórakozás

Meztelen férfiak mentettek meg egy turistát a rablótól San Franciscoban – videó

Két nudista lépett közbe, amikor egy férfi megtámadott egy turistát július 2-án a kaliforniai San Francisco Castro nevű negyedében. A szürreális jelenetről videó készült.

Két anyaszült meztelen férfi lépett közbe, amikor egy forrasztólámpával felfegyverkezett férfi támadt rá egy turistára San Franciscoban – írja egy helyi lap.

Pete Sferra és Lloyd Fishback július 2-án a kaliforniai város Castro nevű negyedében sétáltak, amikor, ahogy ők fogalmaznak, megláttak egy „őrült, kalóznak kinéző fickót”, aki kezében egy forrasztólámpával tartott sakkban egy férfit. A támadó azzal fenyegette a turistát, hogy leégeti az arcát.

Ahogy az incidensről készült videón látható, egy járókelő a támadó mögé settenkedett, kikapta kezéből a forrasztót és elrohant. A támadó ekkor puszta kézzel támadt áldozatára, mire a Sferra és Fishback is akcióba léptek. Utóbbi egy jobbhoroggal leterítette a támadót, miközben a turista bemenekült egy kávézóba. A támadó elmenekült a helyszínről.

A San Francisco-i rendőrség a felvételek alapján azonosította, majd letartóztatta a 38 éves Zero Triballt. A castroi üzlettulajdonosok szerint a féri régóta terrorizálta már a környéket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik