Szórakozás

Szikora Róbert: Nem lehet számonkérni a mai zenészektől, hogy mutassanak pár akkordot és tegyenek le zenei vizsgákat

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Szerinte majd Azahriah is bizonyítja, meddig bírja a szakmában.

Azahriah-val kapcsolatban írt cikket a Meglepetés magazin, amihez az R-Go frontemberét, Szikora Róbertet is segítségül hívták egy megszólalás erejéig. Az énekes kitért a VALMAR duó sikerére, amihez neki is volt némi köze az Úristen című számban való közreműködésével.

Tavaly a VALMAR durrant nagyot egy pillanat alatt, idén Azahriah, majd mindenki bizonyítja a szakmában, meddig bírja. Az R-GO és a Hungária 45 év után is érték maradt. A mai zenében is nagyon sok jó van. Ha a régi zenészek fanyalognak, az ő bajuk, én azt mondom, hajrá, nyomassa mindenki!

Szikora azt mondja, ők ahhoz voltak hozzászokva, hogy régen minden nehéz volt, így aki nem élt át ilyesmit, nincs mihez viszonyítania.

Nem lehet számonkérni a mai zenészektől, hogy mutassanak pár akkordot és tegyenek le zenei vizsgákat, nem azt a világot éljük, hogy naponta nyolc órát gyakorolnak. Bekapcsolják a mesterséges intelligenciát, ami segít a dalszövegírásban és a hangzásvilágban, ma már nem lehet tudni, ki van pontosan a dal mögött. Megváltoztak az elvárások

– fogalmazott az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik