Szórakozás

Sokkolta közönségét a stand up-os, aki a színpadról kérdezte meg, ki akar vele hazamenni

A jelentkezőt utólag profinak minősítette az amerikai nő.

Stand up előadásoknál nem ritka, hogy a humoristák zavarba hozzák közönségüket és interakcióba lépnek velük, de általában ilyenkor megmarad annak a varázsa, hogy mindez a produkció része, nem a magánéletüké. Egy amerikai nőnél viszont felmerül a gyanú, hogy a két kategória összefolyt, mikor az est végén a következő kérdéssel fordult nézői felé:

Szeretne valaki hazajönni velem ma éjszaka?

Kell Fire ajánlatát taps fogadta, de a nő eloszlatva a kételyeket (vagy kitartva a vicc mellett), hozzátette, hogy komolyan gondolja – mire egy férfi visszakérdezett, és az újbóli megerősítés után gyorsan megbeszélték, hogy akkor indulhatnak is. Kell Fire ezután még kijelentette, épp arra készül, hogy jobban érezze magát, a közönség pedig azzal nyugtázta a történteket, hogy ez nem más, mint romantika.

A nő maga tette ki a rövid, de lényegre törő párbeszédről készült videót az Instagramjára, megköszönve istennek, hogy a férfi profi volt, hiszen alakulhattak volna másként is az események. Az viszont nem teljesen egyértelmű, a profi mit jelent: azt, hogy lelkes nézője értette a viccet, és a kérdés-felelet az előadás része volt, vagy azt, hogy nagyon is valódi találkozás történt, és szépen telt az estéjük.

A Daily Mail kereste a részletekért Kell Fire-t, de egyelőre nem érkezett reakció.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kellfire (@itskellfire)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik