Szórakozás

A terhessége utolsó szakaszában lévő Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokkától

TV2
TV2
Hamarosan megszületik a TV2-s műsorvezető és olimpikon férje első gyereke.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén egy fotóval jelentették be, hogy gyerekük lesz. A kismama egy ideje már nem szerepel a TV2 képernyőjén, kollégái a csütörtöki Mokkában elmondták, ennek oka az, hogy a műsorvezető hamarosan szülni fog. Élő adásban fel is hívták őt telefonon, hogy hogylétéről kérdezzék.

Jól vagyok, jól vagyunk, minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek

– mondta el a szülési szabadságát töltő tévés, akinek elmondása szerint nagyon hiányzik a reggeli műsor stábja.

Új, anyai szerepköréről így nyilatkozott:

Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy »uramisten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem«. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud. Én milliónyi könyvet elolvastam, amire mondjuk mondták, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy elég információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent, az információkkal együtt.

Iszak azt mondta, a következő néhány hónapban az anyai feladataira koncentrál majd, de utána reméli, vissza tud menni dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik