Szórakozás

Molnár Gusztáv a húga esküvőjéről: Egy személyben voltam a bátyja, és az apaszerepet is igyekeztem betölteni

Szüleikkel nem tartják a kapcsolatot, így Csillát a színész kísérte oltárhoz.

A hétvégén férjhez ment Molnár Gusztáv húga, Csilla, akit a színész vezetett oltárhoz. Mint kiderült, a szüleik nem kaptak meghívást a nagy napra.

Az életem egyik, ha nem a legfontosabb sarokpontja az apa-fiú kapcsolat, amivel nekem is van dolgom, hiszen van egy fiam. Én elveszítettem a magam harcát apámmal szemben, viszont a fiam esetében nyerésre állok

osztotta meg a Riposttal Molnár, hozzátéve: lassan tíz éve annak, hogy édesapjukkal sem ő, sem pedig a testvére nem tartják a kapcsolatot.

Mindkettőnk számára természetes volt, hogy én bízom Csillát a kedvesére, akivel egyébként húsz éve alkotnak egy párt és van egy 11 éves lányuk is. Szombaton egy személyben voltam a húgom bátyja, és egyben az apaszerepet is igyekeztem betölteni. Pont úgy, ahogy mindig is igyekeztem, már gyermekkorunkban is. Számomra a keresztapám mutatott apaképet, Csilla számára pedig talán én.

Mint mondta, az esküvő gyönyörű volt, akadtak viszont pillanatok, amikor elfogta őt a szomorúság, nehezére esett ugyanis szembenézni azzal, hogy számára kizárólag a testvére jelenti a családot.

A színész egyébként nemrégiben összeköltözött a párjával, akivel az ünnepeket már szeretnék egy nagyobb lakásban tölteni.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv és párja összeköltöztek
A színész azt mondja, nyugodt életet élnek, ő viszont jelenleg egyfajta életközepi válságban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik