Élet-Stílus

Molnár Gusztáv és párja összeköltöztek

RTL Klub
RTL Klub
A színész azt mondja, nyugodt életet élnek, ő viszont jelenleg egyfajta életközepi válságban van.

Molnár Gusztáv év elején beszélt először arról, hogy új párja van: tavasszal a Fókuszban mutatta be Dorinát, összeköltözést viszont akkoriban még nem terveztek. Ez azóta változott, mostanra ugyanis összebútorozott a pár, amit most a Blikknek adott interjújában árult el Molnár.

Mint mondja, teljes életmódváltáson megy keresztül, beiktatta a sportot a mindennapjaiba, illetve saját előadásokat is elkezdett szervezni.

A párommal is összeköltöztünk, ami mindkettőnk számára egy komoly döntés volt, ám úgy éreztük, eljött az ideje, hogy meglépjük ezt. Nyilván az elmúlt három év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk

– osztotta meg a lappal a színész, aki még az idén szeretne nagyobb lakásba költözni a kedvesével, hogy az ünnepeket már ott tölthessék – tavaly ugyanis egyedül volt karácsonykor.

A beszélgetés során Molnár azt is beismerte, hogy jelenleg egyfajta életközepi válságot él meg, aminek semmi köze a függőséghez, egyszerűen csak abból fakad, hogy úgy érzi, már elég stabil ahhoz, hogy csináljon valamit, azt viszont még nem tudja, pontosan mit.

Lényegében egy köztes időszakon megyek keresztül olyan értelemben, hogy a tévécsatornák még szeretnének egy kicsit várni, mielőtt bizalmat szavaznak nekem. Hiszen biztosak akarnak lenni abban, hogy valóban rendben vagyok, mielőtt lehetőséget adnak arra, hogy szerepeljek egy műsorban. Viszont nyilván valamiből meg kell élnem, ezért az utóbbi időben sokat kísérleteztem civil munkákkal is, ám ott más problémák merültek fel.

Az elmúlt hónapok alatt kipróbálta magát költöztetőként, kacérkodott a kertrendezéssel, megpályázott továbbá egy hamburgersütő állást is, ám állítása szerint az esetek nagy százalékában elutasították a jelentkezését, miután megtudták, hogy ő az a Molnár Gusztáv, aki a lapokban szerepel.

Elutasították a jelentkezésemet arra hivatkozva, hogy túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak, mivel ők nem kérnek a médiafelhajtásból. Ez a helyzet nyilván bosszant, de nem tudok mit kezdeni vele, ezért tovább kell lépnem

– mondta Molnár, aki a szociális kapcsolatainak újraépítését is megkezdte.

Most úgy néz ki, hogy én szervezek majd egy kulturális rendezvényt, illetve a saját előadásaimra koncentrálok, ezen felül azt a célt tűztem ki magamnak, hogy visszatérek a körforgásba, mivel az utóbbi időben kicsit elmagányosodtam. Ezért felvettem a kapcsolatot régi barátokkal, ismerősökkel, illetve új emberekkel is barátkozom, tehát megpróbálom úgy élni az életemet, mintha az elmúlt három év nem is lett volna. Összességében egyébként nagyon jól érzem magam, reményteljesnek látom a jövőt, és végre úgy érzem, megérdemlem a boldogságot

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Molnár Gusztáv megmutatta új párját
Itt az első közös fotó a színészről és barátnőjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik