Szórakozás

Alig tette le a futár a csomagot, két tolvaj harcolt érte – videó

Szintet léptek a csomaglopások az Egyesült Államokban, ahol a futárok általában az ajtó előtt teszik le a küldeményt.

Elképesztő jelenetet vett videóra egy biztonsági kamera a pennsylvaniai Sinking Springben. Egy FedEx futár kézbesített csomagot egy családnak, de alig tette le a dobozt az ajtó elé, máris két tolvaj startolt rá – írja a 6abc.

Az egyik tolvaj megragadta a dobozt, majd a másik kezével kést rántott, hogy távol tartsa riválisát. A másik tolvaj kevésbé volt felkészült, ő egy üres virácserepet kapott fel, azzal próbált védekezni. A tolvajok kevesebb mint fél perccel autóba vágták magukat és hamarabb hajtottak el a helyszínről, mint a futár.

A házban élő család mindeközben otthon volt. A családfő azt mondja, mindannyian megrémültek, úgy érezték, veszélyben forog az életük. A csomag egyébként az az AT&T-től érkezett, telefonok voltak benne. A családfő hozzátette, gyanús neki, hogy két tolvaj is pontosan tudta, mikor kézbesítik nekik a küldeményt.

Chris Stouch rendőrfőnök közölte, az ügyben nyomozás indult, a biztonsági kamera felvételei alapján keresik a tetteseket. Stouch megígérte, miután elkapják őket, példamutató büntetésben fognak részesülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik