Szórakozás

Jared Padaleckinek néhány éve öngyilkos gondolatai támadtak, azonnal bement egy klinikára

Kevin Mazur / Getty Images
Kevin Mazur / Getty Images
Megtépázta a hollywoodi gépezet.

Meglepően mély podcastbeszélgetésen járt Jared Padalecki amerikai színész, akit leginkább az Odaát című sorozatból ismerhetünk, ám újabban a Walker, a texasi kopó remake-jében is láthattuk.

A színész saját mentális egészségéről beszélt hosszabban a műsorban, szemlézte azt a People. Elmondta, hogy 2015-ben volt egy komoly mélypontja.

Hagytam, hogy a gondolataim eluralkodjanak rajtam, és olyan helyekre jutottam, hogy már az öngyilkosság is eszembe jutott. Felhívtam a feleségemet, aki akkor azt mondta: »Gyere haza!«. Így hát hazamentem, elmentem egy klinikára pár hétre, utánanéztem a dolognak, és azóta nem voltak öngyilkos gondolataim.

Padalecki egyáltalán nem szégyelli, hogy a mélységeiről kell beszélnie.

Szükségem volt egy teljes újraindításra. Tizenöt évet töltöttem ebben az iparágban. Elmész egy meghallgatásra vagy a vörös szőnyegre, és a »Jared, hogy vagy ma?« kérdésre nem azt várják, hogy »Ó, a mai nap kemény volt, nem aludtam«. Azt akarják hallani, hogy »Ó, nagyszerű! Izgatott vagyok, hogy itt lehetek!«. Szóval sokáig ezt csináltam, próbáltam arra koncentrálni, hogy mi a legjobb a beszélgetőpartneremnek, ahelyett, hogy egyszerűen csak őszinte lettem volna.

A színész azt is mesélte, a mai napig vannak mélypontjai, de képes felülkerekedni azokon, ha vannak olyan beszélgetőpartnerei, akik előtt őszintén megnyílhat.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik