Szórakozás

Sokba került a fiatal férfinek, hogy felismerte a nászútján Mia Khalifát

Edward Berthelot / Contributor / Getty Images
Edward Berthelot / Contributor / Getty Images
A TikTok-sztár Lya Mariella és a férje Párizsban voltak nászúton, amikor egy étteremben megpillantották a volt pornósztárt.

Különös véget ért egy kellemetlenül indult szituáció Párizsban – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A TikTok-sztár Lya Mariella és a férje ép nászútjukat töltötték a francia fővárosban, amikor egy este, az étteremben, ahol vacsoráztak, megpillantották Mia Khalifát.

Khalifa korábban a legnépszerűbb pornószárok közé tartozott, s bár már 2015-ben búcsút intett a felnőtt filmes iparágnak, a legtöbben még ma is erről ismerik. Ezért akadt ki Mariella azon, hogy újdonsült férje mennyire izgatott lett Khalifa közelségétől.

Marielle feltöltött egy videót a TikTokra, melyben arról panaszkodik, hogy a férje nem tér magához, amióta meglátta Khalifát és azóta a haverjainak írogat üzeneteket, ahelyett, hogy vele foglalkozna.

@lyamariella Not okay 💀🍷 #honeymoondiaries #fyp #honeymoon #husbandthings #trouble #notokay #truestory #miakhalifa #honeymoontrip #justgreat ♬ C'est si bon - Aoi Teshima

A videó Khalifához is eljutott és viccesen alá is kommentelte:

„Az én pasim is a telefonjával volt elfoglalva egész idő alatt, szerintem dobjuk őket és menjünk el holnap együtt vásárolni.”

Khalifa és Mariella végül tényleg találkoztak, az expornós pedig meggyőzte a fiatal feleséget, hogy jár neki valamilyen drága ajándék kárpótlásul a férjétől. A férfi végül Birkin táskát vett engesztelésül, melynek legolcsóbb darabja is több mint 8000 euróba (3,1 millió forintba) kerül.

A pár és Khalifa még egy közös videót is forgattak az esetről.

@miakhalifa Literal, actual, unbelievably true story ☠️ go to @lyamariella ♬ original sound - Kaylyn

Ajánlott videó

Olvasói sztorik