Szórakozás

Az esküvő után jött rá az indonéz férj, hogy felesége egy férfi

A menyasszony hidzsábba bújva rejtette el valódi személyazonosságát.

Egy Indonéziában élő férj tizenkét nappal az esküvője után jött rá, hogy feleségének a biológiai neme férfi – írja a Daily Mail.

A fiatal pár Instagramon ismerkedett össze, és egy évnyi radizás után úgy döntöttek, szűk körű szertartást keretében egybekelnek. A 26 éves AK-ként említett vőlegény az udvarlás alatt tiszteletben tartotta menyasszonyának erős vallásosságát, aki csak hidzsábot volt hajlandó viselni. Az esküvőt AK otthonában tartották, azonban az április 12-én megrendezett ceremónia után már elkezdett gyanakodni a férj, ugyanis felesége, az általa Adinda Kanzaként ismert nő kerülte az intim együttléteket fejfájásra vagy menstruációjára hivatkozva, valamint továbbra is kizárólag az egész testét elfedő muszlim ruhában mutatkozott. Az ügyben eljáró nyomozó szerint a menyasszony az esküvői fotók alapján éppúgy néz ki, mint egy nő, emellett szelíd hangszíne van. AK családja állítólag kezdettől fogva furcsállta a kapcsolatot, hiszen minden alkalommal, mikor meghívták őket magukhoz, a menyasszony hallgatott és kerülte az érintkezést. Rossz érzésük fokozódott, miután Adinda azt mondta, szülei azért nem vehetnek részt az esküvőn, mert édesanyja meghalt, édesapját pedig rég nem látta, és egyedül él. AK végül tizenkét nappal az esküvő után felkutatta feleségének régi címét, ahol annak a még nagyon is élő szüleit találta. Az örömapának és örömanyának sejtelme sem volt róla, hogy a helyi médiában Erikként megnevezett fiuknak párkapcsolata van.

A gyanú szerint Erik csak AK családjának vagyonát szerette volna megszerezni, miközben élvezte, hogy nőnek adja ki magát – mindemellett más férfiakkal is randevúzott, de korábban nőkkel is volt szerelmi kapcsolata. Jelenleg csalás vádjával néz szembe, és akár négy év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik