Szórakozás

Újabb fotókat osztott meg az esküvőről a kétfejű sziámiiker-pár

És közben az is kiderült, hogy a férjnek van már egy gyereke, akit természetesen hármasban nevelnek.

Hatalmas visszhangot váltott ki március végén, amikor a TLC képernyőjén világhírűvé váló amerikai sziámi ikrek, Abby és Brittany Hensel bejelentették, hogy egyikük még 2021-ben hozzáment egy férfihez, egy Josh Bowling nevű veterán katonához, akivel azóta is boldogan élnek.

A 34 éves ikerpár tagjai nemrég egy csokor új, eddig a családi fotóalbumban rejtegetett képet osztottak meg a nagy napról egy TikTok-videóban, amihez az örök szerelem jegyében csak annyit írtak kísérőszövegnek, hogy #forever.

A közösségi oldalon május eleje óta 3,4 millió lejátszást, és 24 ezer lájkot generáló fotómontázs az esküvő napján uralkodó vidám hangulatot örökíti meg.

@abbyandbrittanyhensel #forever ♬ But Daddy I Love Him - Silvy | Taylor Europe Updates

Az első képen a fehér menyasszonyi ruhát viselő ikrek, Abby férje, a szürke öltönyt viselő Josh, és a férfi nyolcéves lánya, Isabella látható – akit hármasban nevelnek. A második már pedig csak az ifjú pár pózol vidáman egy virágos fal előtt.

A harmadik és negyedik kép pedig a trió kapcsolatának útját mutatja be. Míg a videó hátterében Taylor Swift But Daddy I Love Him című dala hallható.

Sok más, a közösségi médiában megosztott videójukhoz hasonlóan ezt a bejegyzést is elárasztották a rajongók szívmelengető, és a trollok kevésbé kedves kommentjei.

Mindazoknak, akiknek »kérdéseik« vannak, csak hagyják abba!

– írta a hármas egyik támogatója, egy másik pedig így pirított rá a kellemetlenkedőkre, miközben azért az ünnepi hangulatot is megőrizte: „Törődjetek a saját dolgotokkal. Mindannyiuknak csak szeretetet és boldogságot kívánok!”

Az új fotókról és az azt beárnyékoló botrányról tudósító bulvárlap, a Sun szerint ugyanakkor a kritikusok furcsának tartják, hogy a magánéletük szentségét óvó ikerpár csak három évvel az esküvő után osztotta meg az örömhírt a nyilvánossággal. Szinte pontosan egy időben azzal, hogy Bowling ellen gyermekelhelyezési pert indított az első felesége, akivel a 2019-es válásuk óta jelenleg is osztoznak Isabella felügyeleti jogán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik