Szórakozás

Álomesküvőnek indult, pezsgőfürdő lett a vége – videón a menyasszonyát meglocsoló vőlegény

Bár a friss házasok boldogságát nem rontotta el a spontán pezsgőfürdő, a vőlegény szó szerint közutálat tárgyává vált az interneten.

A Forma-1 legszebb pillanatait és a húsvéti locsolkodás hagyományát egyszerre megidéző különleges pezsgőfürdőzéssel ünnepelte meg élete nagy napját egy amerikai pár, akik nem érték be azzal, hogy Olaszország egyik leggyönyörűbb természeti kincsének, a festői szépségű Comói-tónak a partján kelhettek egybe nem olyan régen.

A People magazin beszámolója szerint ugyanis a vőlegény a ceremóniát követő pezsgőbontás alkalmával úgy döntött, hogy szétlocsolja az italt, majd az üveg száját nem sokkal később már az újdonsült felesége felé fordította – akinek így a menyasszonyi ruhája is teljesen elázott.

Az örömteli pillanatokról eredetileg a vőlegény, Cole Hennessey osztott meg egy videót a TikTokon, de a poszt akkora vihart kavart a közösségi oldalon, hogy azóta törölnie is kellett. A nyilvános felháborodást azonban nem sikerült ennyivel megakadályozni, hiszen az X-en is feltűnt a videó, ahol az elmúlt egy hétben közel 50 millió alkalommal játszották le a felvételt.

  • „Ha a férjem úgy döntene, hogy pezsgőfürdőben részesít az esküvőm napján, akkor abban a tóban kötne ki”,
  • „Azt hitte, hogy egy diákszövetségi bulin van”,
  • „Egy héten belül megházasodott és elvált”,
  • „Arra bezzeg volt képe odafigyelni, hogy az öltönye ne legyen pezsgős”

– írták a Hennessey mutatványán felháborodó kommentelők. De a produkció valószínűleg a helyszínen sem aratott osztatlan sikert, hiszen a videóban hallani lehet, hogy a vendégek is azt mondták neki, hogy „Ne, ne rá locsolj!”

De az ifjú pár boldogságát természetesen még az online zaklatás gomolyfelhői sem tudták beárnyékolni. Hiszen a botrány kirobbanásának másnapján, a saját posztja törlése után az újdonsült férj egy páros szelfi társaságában annyit reagált az egészre:

„A nászút első napja: Töröltek az interneten, amiért jól érzem magam a feleségemmel.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik