Szórakozás

Osváth Zsolt Azahriah-ról: Háromszor megtölteni a Puskást nem kis dolog, de gerinccel, minőséggel, színvonallal és tartalommal már jóval nehezebb

Szajki Bálint / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu és Mohos Márton / 24.hu
Ő is ellátogatott az énekes vasárnapi koncertjére.

Baukó Attila, azaz Azahriah a hétvégén három egymást követő napon adott koncertet a Puskás Arénában. A vasárnapi előadásra Osváth Zsolt is ellátogatott, nemrég pedig az Instagram-oldalán számolt be élményeiről.

Nehéz ezt szavakba foglalni, mert sok féle érzés fog el amikor a srácokról beszélek. Háromszor megtölteni a Puskást nem kis dolog. De gerinccel, minőséggel, színvonallal és tartalommal már jóval nehezebb. Na jó, de sikerült? – hangozhat a kérdés. Azt gondolom igen!

– fogalmazott posztjában a tartalomgyártó, köszönetet mondva azért, hogy a show részese lehetett.

Mindenkinek mást jelent a siker. Van, akinek már beérni a munkahelyére is az, van, aki csak kergeti. És közben elfelejti, hogy már a sikert vágyni is egy fajta siker. Annak a sikere, hogy nem elégszel meg azzal, ami van és többet, remélhetőleg jobbat akarsz. A tegnapi nap meghatározó marad számomra. Bizony! Mondhatni átjárta a siker. De nem csak a siker. Szavak, érzelmek, hangok, fények, illatok, pillanatok. Történelmi pillanatok? Sokunknak mindenképp! Felejthető? Aligha. Kell még? Hmm. Kétséget kizáróan! Köszönöm.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés

A hétvégi koncertek egyikén egyébként Nagy Ervin és Magyar Péter, illetve Csonka András is részt vettek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik