Élet-Stílus

„Abszolút nagy volt a lelkesedés” – Csonka András szerint nem volt passzív a közönség Azahriah koncertjén

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Úgy látta, minden generáció lelkesedett.

Passzivitásukkal egy falunap szintjére züllesztették a bulit, pedig a produkció sokkal többet tud ennél, és távol áll egy letudós haknitól – írja a Telex a pénteki Azahriah-koncertsorozat első napjáról Azahriah-t nem érdemelték meg a rajongói című írásukban.

Ehhez Csonka András is hozzászólt, aki ugyan eddig nem volt Azahriah-rajongó, ám a koncert után más megvilágításba helyezte a dolgokat:

Éltemben ha 20 percet hallottam összesen Azahriah zenéjéből eddig, akkor sokat mondok. Én is azok közé tartozom, akik kíváncsiak voltak, mi történik majd egy ekkora térben. Azt kell mondanom, tökéletesen magával ragadott az egész, a zeneisége, a látványorgia, a gondolatisága. Egyébként is izgalmas, korát messze meghazudtolóan értelmes és fontos nyilatkozatai miatt eddig is kedveltem Attilát, de most már a Spotify-listámon is ott lesz

– vélekedett az énekesről. Hozzáteszi, hogy ő nem tapasztalt passzivitást a közönség részéről, sőt, azt mondja, „több generáció volt jelen, mindenféle vérmérsékletben, de abszolút lelkesedéssel”.

Csonka szerint kalapot kell emelni a produkció előtt, mert történelmi jelentőségű esemény ez a magyar könnyűzenében.

Kapcsolódó
Azahriah elmondta, mit tud kezdeni a fellépései után járó pénzzel
Három teltházas stadionkoncert után nyilván sokakban felmerült a kérdés, mihez kezd majd a 22 éves sztár a fellépésekért járó, nyilvánvalóan nem kevés pénzzel?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik