Szórakozás

Puskás-Dallos Bogi: Rengeteget változtatott rajtam az anyaság, szerintem korábban egy hisztis kislány voltam

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Másként gondolkodik azóta, hogy megszületett a kisfia.

Puskás-Dallos Bogi volt Palik Lászlóék vendége a Három igazság legutóbb megjelent epizódjában. A beszélgetés során az anyasággal kapcsolatos gondolatairól is mesélt az énekesnő, akinek tavaly szeptemberben született meg a kisfia, Ábel. Egyebek közt azt is elmondta, mit gondolt először, amikor meglátta a babáját.

Azt szoktam mondani mindig, hogy az ő születésével együtt, tehát abban a pillanatban én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyerek születik, hanem anyaként valahogy én azt éreztem, hogy abban a pillanatban születek meg. És tök érdekes, hogy nekem az első gondolatom az volt, hogy az idő véges. Tudom, hogy ilyen morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiamnak az életében, amit nagy valószínűséggel én nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy meg fogunk halni egyszer, de mióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött

– fogalmazott Puskás-Dallos Peti felesége, akiben a szóban forgó impulzus után még inkább felerősödött az érzés, hogy igazán meg kell élnie a családjával töltött pillanatokat, ez idő alatt pedig minél több mindent szeretne átadni a gyerekének mindabból, amit ő maga már megtapasztalt.

A gyerekneveléssel kapcsolatban azt is megosztotta a műsorban, hogy nem gondolja magát paramamának, sőt sokkal jobban teljesít ezen a téren, mint amit korábban feltételezett magáról.

Rengeteget változtatott rajtam az anyaság ebből a szempontból is, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Szerintem hisztisebb voltam sokkal, és amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis. Nyavalyogni tudtam, hogy »éhes vagyok, jaj, szerelmem«, ilyen kis cicázós nyűgösködés, szóval ez így bennem volt. Nem voltam ez a nagyon piperkőc, lehet, hogy rosszul fogalmazom ezt a hisztit. Kényesebb voltam, és amióta ő megszületett én azt érzem, hogy hát basszus, én világra hoztam egy életet, megszültem egy gyereket, itt van egy kisbaba, nekem róla gondoskodnom kell, és nincs már ennek tere, hogy én itt nyűglődjek

– magyarázta, a téma kapcsán viszont hozzátette: igyekszik önmagának is megadni a szükséges énidőt, nemrégiben például edzeni is elkezdett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik