Szórakozás

Szilikonból készültek az útjavító munkások által talált emberi maradványok

Mercedes Rancaño Otero / Getty Images
Mercedes Rancaño Otero / Getty Images
A frász törte ki az ohiói útjavító munkásokat, amikor meglátták, hogy nő lábak lógnak ki egy az árokban talált szemeteszsákból. A halottkém aztán gyorsan lehűtötte a kedélyeket.

Az országutakat felújító munkások gyakran találnak szemetet az útmenti árkokban. Az ohiói Granville Township egyik útján dolgozók sem tulajdonítottak különösebb jelentőséget annak, amikor egy méretes fekete szemeteszsákra bukkantak, alig másfél kilométernyire egy iskolától – írja egy helyi hírportál.

Néhány nappal később azonban egy markoló véletlenül kiszakította a zsákot, melyben emberi maradványokat, konkrétan női lábakat pillantottak meg. Azonnal értesítették a hatóságokat, akik nagy erőkkel, több szirénázó járművel vonultak a helyszínre.

A Licking megyei halottkémnek elég volt egyetlen pillantást vetnie az állítólagos maradványokra, hogy megállapítsa: szilikonból készültek. A zsákban egy megunt szexbaba rejtőzött.

Cory Burgess nyomozó elmondta, első pillantásra gyanús volt, hogy a munkások nem holttestet találtak, mert a meglehetősen koszos, sáros lábak körül nem lehetett legyeket, rovarokat látni, ám amíg be nem bizonyosodik, hogy egy riasztás vaklárma, ugyanolyan komolyan veszik, mint minden más ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik