Szórakozás

A Bridgerton főszereplője direkt kérte, hogy legyen meztelen jelenete a sorozat 3. évadában

Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Így akar visszavágni a testszégyenítőknek.

Május 16-tól megtekinthető a Netflixen A Bridgerton család harmadik évadának első fele, aminek ezúttal Penelope Featherington szerelmi életének alakulása van a középpontjában. A karaktert megformáló Nicola Coughlan egy a héten megjelent interjúban arról beszélt, ő ragaszkodott hozzá, hogy az előző évadokhoz hasonlóan ő is forgathasson erotikus jelenetet sorozatbéli partnerével, Luke Newtonnal. Azért szerette volna ezt, hogy ezzel visszavágjon a testszégyenítőknek, akik hosszú ideje támadják őt az alakja miatt.

Kifejezetten kértem, hogy bizonyos mondatok és pillanatok kerüljenek bele a sorozatba. Van egy jelenet, ahol anyaszült meztelenül vagyok a kamera előtt, és ez az én ötletem, az én döntésem volt. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb »baszd meg«, amit csak hozzátehetek a testemről zajló diskurzushoz. Elképesztő erőt adott ez nekem

idézi a színésznőt a Page Six.

Coughlan, aki egyébként a Bridgerton előtt egyetlen szexjelenetet sem forgatott, hozzátette:

Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: »Amikor 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, és emlékezni, hogy milyen kibaszottul dögös voltam«.

Nicola Coughlan évek óta nyíltan beszél a testpozitivitásról és aktívan tesz a gyűlölködők elhallgattatásáért.

A szülei előtt azért egy kicsit szégyenlős, erről nemrég így nyilatkozott:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik