Szórakozás

Megyeri Csilla elmondta, hogy érezte magát az ÖsszeEsküvők című reality szereplőjeként 2011-ben

TV2 és RTL
Megyeri Csilla az ÖsszeEsküvőkben (2011) és a ValóVilág 12 (2024) műsorvezetőjeként.
TV2 és RTL
Megyeri Csilla az ÖsszeEsküvőkben (2011) és a ValóVilág 12 (2024) műsorvezetőjeként.
Ez volt az első tévés szereplése.

Megyeri Csilla a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorában mesélt arról, milyen út vezetett odáig, hogy most a ValóVilág 12 műsorvezetője.

Mint elmondta, kommunikáció szakon szerzett diplomát. A főiskolán tévés és rádiós gyakorlatokon vehetett részt, ahol kiderült számára, hogy személyisége miatt inkább a képernyőre illik, és tanárai is így látták. Szerkesztőként dicsérték kreativitását, ám mielőtt műsorvezetői munkát kapott az Alföldi Televíziónál (itt hangzott el híressé vált rusnyázós felkonja), már szerepelt egy valóságshowban.

Volt egy ÖsszeEsküvők című reality műsor, az megvan nektek? A lányok anyósokkal laktak együtt, a fiúk meg egy külön házikóban az udvar végében, és egy kicsit ilyen párkeresős volt

– mondta el Megyeri a műsorról, amit 2011-ben adott a TV2. Abban tizenkét menyasszonyjelölt hat fiú és a hozzájuk tartozó hat édesanya mellé költöztek be egy villába. A győztesek anyakönyvvezető előtt törvényesen összeházasodtak, ugyanis csak így kaphatták meg a főnyereményt, azaz egy újépítésű öröklakást, egy gyémánt jegygyűrűt, egy egzotikus nászútat, egy autót és havi egymillió forintot egy éven keresztül. A nyertes pár, Csenge és Peti, másfél év múlva elváltak.

Valóságshow-béli szereplésére a műsorvezető így emlékezett vissza:

Én tudatosan jelentkeztem, hátha a főiskola után tudom kamatoztatni, hogy én ott megjelenek és megmutatom a kis személyiségemet. És képzeljétek el, én annyira rosszul éreztem ott bent magam, hogy konkrétan meg sem szólaltam. Ültem, és néztem a többieket, hogy úristen, hova kerültem… Ez nem volt egy jó döntés, ez nagyon nem az én műfajom volt.

Később párjával megnyerték a Drágám, add az életed! civil hetét, majd a celeb verzióban is győzedelmeskedtek. Elmondása szerint ekkoriban bízott benne, hogy felfigyelnek rá, de akkor jött az Alföldi tévés botránya, ami a mai napig blokkolja néha, a ValóVilág vezetése közben is.

Kapcsolódó
Megyeri Csilla a ValóVilág vezetéséről: Pontosan tudom, hogy mikor és hogyan bakiztam
Úgy érzi, adásról-adásra fejlődik műsorvezetőként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik