Szórakozás

Házasság első látásra: Kiderült, hogyan alakult Enikő és Peti kapcsolata a műsor után

TV2
TV2
A Tények Plusz stábjának meséltek arról, mi történt velük az elmúlt egy évben.

Múlt pénteken ért véget a Házasság első látásra: a kísérlet végén Enikő úgy döntött, szeretne Peti felesége maradni, utóbbi viszont nem kívánta folytatni a házasságot – attól viszont nem zárkózott el, hogy ha nem házastársakként, de folytassák az ismerkedést.

A napokban Csabi és Gyöngyi, illetve Laci és Hilda is a Tények Plusz stábjának meséltek arról, hogyan alakult a kapcsolatuk egy évvel a forgatások vége óta, a legutóbbi adásban pedig Enikő és Peti kerültek sorra.

Az edző a riportban úgy fogalmazott, Enikővel tettek két lépést hátra, és nem igazán tartják a kapcsolatot.

Volt férje szavait később Enikő is megerősítette, aki egy hónappal a műsor után egy folyami hajón kezdett el dolgozni felszolgálóként, a TV2 stábjának is videóinterjúban nyilatkozott a fedélzetről.

Én mindenféleképpen adtam ennek egy esélyt, és azt éreztem, hogy nem nagyon változik a bennem lévő érzelem se. Kicsit elfáradtam abban, hogy egyedül evezek a csónakban, és a Petin is azt láttam, hogy ő ezt eldöntötte, és ő nem nagyon szeretne ennek a civil életben adni egy esélyt

– mondta Enikő, hozzátéve: Petivel csak nagyon ritkán beszélnek, és akkor is csupán annyit, amennyit nagyon muszáj.

Ami az elmúlt egy évet illeti, az edző az adásban elárulta, hogy teljesen elzárkózott az ismerkedéstől.

Azért nehéz volt egy kicsit. Tehát azt tudjuk, hogy nem most forgott ez az egész, ugye nekünk nem volt utána folytatás. Azért nehéz volt az, hogy teljesen a social médián és a mindennapokban is teljesen elzárkózzak ettől az egésztől. Mindmáig nincs kapcsolatom, és talán ezek után leszek úgy vele, hogy elkezdek nyitni kicsit kifelé

– osztotta meg a stábbal.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Hilda és Laci elmondták, hogyan alakult a kapcsolatuk a műsor vége óta
A fináléban úgy döntöttek, nem maradnak házasok, de szerettek volna tovább ismerkedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik