Szórakozás

„Továbbra is ezzel szeretnék foglalkozni” – T. Danny inkább zsűrizett volna a tévében, de a műsorvezetői szerep is tetszik neki

tv2
tv2
Olyannyira bejött, hogy a jövőben is folytatná.

Hamarosan a megújult Zsákbamacska műsorvezetőjeként láthatjuk majd a TV2-n T. Dannyt. Az énekes – aki nemrég a Dancing with the Starsban is szerepelt – arról beszélt a csatorna honlapjának, hogy élvezte a műsorvezetést, sőt, nem kizárt, folytatná is ezt a típusú munkát – szemlézte szavait az nlc.hu.

Nekem alapvetően nem volt tervben, hogy műsorvezető legyek. Én zsűri akartam lenni, meg tudomisén… Aztán jött ez a lehetőség, és azt kell mondjam, nemcsak tetszett, hanem kaptam egy új irányt. És most már biztosan mondhatom azt, hogy én szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni. Sok ág van még, ahol kipróbálhatom magamat a tévén belül. De azt gondolom, hogy ez egy nagyon megtisztelő és hálás feladat volt, hogy ezt kipróbálhattam, és ez is érdekel most már.

Hozzátette: ez volt a második tévés szereplése a táncos műsor után, ám miután itt jóval fontosabb szerep hárult rá, a felelősséget is nagyobbnak érezte.

A műsor másik új arca, Pető Brúnó ennél lazábban nyilatkozott:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik