Szórakozás

Pető Brúnó, a Zsákbamacska új műsorvezetője: Ma már mindenkinek odadobálják ezt a pozíciót

TV2
Pető Brúnó és Marics Peti a Zsákbamacska forgatásán.
TV2
Pető Brúnó és Marics Peti a Zsákbamacska forgatásán.
Fiatalos lendületet kap a műsor.

A Zsákbamacska új műsorvezetőpárosaival készült riport a Tények Pluszban, amiben Marics Peti és Pető Brúnó elmondták, hogyan birkóznak meg az új feladattal.

Nagyon élvezzük a műsorvezetést, szerintem nagyon jól is megy nekünk Brúnóval

– nyilatkozta Marics, aki eredeti foglalkozását tekintve énekes, valamint a tavalyi Dancing with the Stars évadban döntős volt. Elmondása szerint mostanra a forgatás miatt szükséges koránkelést is megszokta. Arról, hogyan készül az adásokra, azt mondta, Ady-verseket szokott olvasni, „de csak mert feldobja a TikTok”.

A szintén zenész Pető így fogalmazott a műsorvezetéssel kapcsolatban:

Ebben a világban most már tényleg mindenkinek odadobálják ezt a pozíciót. De viccet félretéve – vagyis ez nem volt vicc, mert amúgy tényleg –, én nagyon élvezem, nagyon-nagyon fain. Pláne, hogy a Petivel tudom csinálni, ez külön plusz. Már régóta megfogalmazódott bennem, hogy mindenféleképpen ki szeretném magamat próbálni műsorvezetőként, még ha nem is fő profilban.

Marics szerint műsorvezetőtársával arra kell odafigyelniük, hogy érthetőbben beszéljenek, mert „mind a ketten összevissza hadarunk, meg mintha rágógumiznánk, úgy beszélünk körülbelül.” Pető azt ígérte, hozni fogja azt a stílust, amit az Ázsia Expressz 2023-as évadában megszokhattak tőle a tévénézők. Példának felhozta, milyen fiatalos szlengekre lehet tőle számítani:

Tesó, tesike, tetyi, tetyláker, tetyláker titusz – ezek a megjelenések vannak a műsorban, meg próbáljuk az embereket máshogy is becézgetni. Trágárság azért lesz, nem feltétlen csúnya szavakkal, csak kamasz humorral.

A másik műsorvezető duó Szente Vajk és T. Danny, utóbbinak szintén ez az első ilyen jellegű munkája, de a TV2-nek elmondta: új ambíciói vannak a műsorvezetéssel. Szerinte nem lehet összevissza beszélni a kamerák előtt, és mint mondta, ők igyekeznek választékosan kifejezni magukat.

Vajkkal nem tesózunk, meg nem azokat a dumákat nyomjuk, amit mondjuk a Petiékkel mi tolunk egymásnak. Viszont a Vajk is egy nagyon laza személyiség, és azt gondolom, hogy tök jól ki tudjuk egymást egészíteni.

Kettejük munkakapcsolatáról már korábban is beszélt a rapper:

Kapcsolódó
T. Danny Zsákbamacskás műsorvezetőtársáról: Vajk nagyon tanult ember, én meg én vagyok
Az énekes szerint annak ellenére, hogy magasságban eléggé különböznek, sok minden másban hasonlítanak egymásra Szente Vajkkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik