Szórakozás

Valkusz Milán az X-Faktorról: Jobbá szeretném tenni a zeneipart, a műsort, az embereket, magamat

Morális értékeket is szeretne majd átadni mentoráltjainak.

A múlt héten derült ki, hogy Valkusz Milán is csatlakozik Gáspár Lacihoz és Majkához az X-Faktor idei évadának mentoraként. A ValMar-duó tagja most az RTL stábjának adott interjút, melyben arról is kérdezték, mi volt az első gondolata azután, hogy megkapta a felkérést.

Jobbá szeretném tenni a zeneipart, a műsort, az embereket, magamat. Valahogy alkotni közösen, valami érdemit a műsor segítségével. Az, hogy felelek a mentoráltjaimért, nekem még elképzelve is egy új fogalom. Szeretek másokon alapvetően segíteni, egyengettem már másoknak a karrierjét. Csodálatos dolog, hogyha még jó is a zene, amit kreáltok együtt. Ez egy felemelő érzés, ettől jobban alszik az ember, úgy érzi, tett valami érdemit

– magyarázta a rapper, aki nemcsak azt várja kíváncsian, hogy ő mit hoz majd ki a mentoráltjaiból, hanem azt is, hogy a versenyzők mit hoznak ki belőle.

Mentortársait illetően Valkusz azt mondta, Gáspár Lacit mókamesternek, Majkát pedig iróniamesternek tartja, aki szakmailag zseniális.

Azt a képet szeretném magamról kialakítani, hogy szeressenek velem lenni a versenyzők, hogy azt érezzék, táplálva vannak valamilyen úton-módon. Ha egyszer azt mondja rólam valaki, hogy velem rossz együtt dolgozni, akkor nagyon rosszul fogom magam érezni. Szerintem amúgy ilyen nem is történt még a karrierem során, hogy akivel együtt dolgoztam, ilyet mondott volna rólam. Nagyon csalódnék önmagamban, és valamit nagyon rosszul csinálnék

– fogalmazott, hozzátéve: morális értékeket is igyekszik majd átadni a mentoráltjainak, szerinte ugyanis a zeneipar leginkább fejben jelent nagy harcot.

Zenésztársa új munkájáról nemrég Marics Peti is kifejtette véleményét.

Kapcsolódó
Marics Peti Valkusz Milánról: Attól függetlenül, hogy megalakultunk mint duó, nem megyünk kézen fogva a vécére
Nem zavarja, hogy zenésztársával konkurens tévécsatornáknál dolgoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik