Szórakozás

„Egy 32 centis pizzát egy hétig ettem” – G.w.M 15 évesen elköltözött otthonról, hogy elindítsa rapkarrierjét

TV2
TV2
Elmesélte, milyen volt az élete, mielőtt befutott.

A Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki részében Varga Márk, azaz G.w.M volt a vendég. Azt már az előzetesen kikerült részletekből is tudni lehetett, hogy Kulcsár Edina rapper férje az interjú során beszélt a pénzügyeiről és közelmúltbéli betegségéről, ezeken kívül az életútját is elmesélte, vagyis hogy milyen volt az élete a zenei karrierje beindulása előtt. Mint kiderült, 15 éves korában költözött el otthonról.

Érdekes, mert szerintem nem fogtam fel, hogy mekkora bajban vagyok. Abszolút hülye gyerek voltam, tele tűzzel, aki mindent akar az egész világon. És nem fogtam fel szerintem, hogy én akkora trében vagyok, hogy az füstöl. Egy 32-es pizzát egy hétig ettem. Nyilván nem tudott ez úgy kezdődni, hogy azonnal dől a lé meg Hollywood…

– árulta el G.w.M, majd Hajdú Péter kérdésére elmondta, anyja és nevelőapja válása után döntött úgy, hogy önálló életet kezd. Az édesanyja Németországba ment, ő viszont nem akart vele menni kezdődő zenei pályája miatt, de nevelőapjához sem akart költözni.

Arról is beszélt, hogy a nyolc általános elvégzése után továbbtanult, „de nem volt egy hosszú karrier”.

Nekem a kilencedik már nem ment, már más ambícióim voltak. Jól ment a suli, jó volt az átlagom is, tényleg, szinte színötös voltam. De én már akkor pénzt akartam keresni, hiába voltam gyerek. Házakat néztem, autókat, hogy ezeket egyszer el fogom érni.

Elmondása szerint korábban napról napra éltek nagymamája hatvan négyzetméteres lakásában, 14-en. Vérszerinti apjával ekkoriban nem tartotta a kapcsolatot, de előfordult, hogy összefutottak az utcán.

Vannak foszlányaim, szóval biztos, hogy volt olyan, hogy egy évben egyszer eljött, de az sem volt rendszeres. Felszívódott, aztán előkerült, aztán az utcán összefutottunk. Szóval ő nem volt. Kerestem a társaságát, aztán mikor nagyobb fiú lettem, ő kereste az enyémet, de akkor már én fordítottam neki hátat. Volt bennem egy ilyen dafke, hogy eldobott, írtam erről dalokat is. Most már közelebb vagyok a harminchoz, szülő vagyok én is, visszagondolva, nem kellett volna. Én hiszek abban, hogy ha valaki jóságos, az sokkal jobb dolgokhoz vezet. De akkor nyilván tüzes voltam, egy csibész

– mondta, hozzátéve: ekkoriban annyira lent volt, hogy nem tudott volna lentebb csúszni.

Annak idején minden fellépést elvállalt, de mint mondja, „fizikálisan” soha nem dolgozott. „Én egy olyan beállítottságú csávó vagyok, akinek nem tud főnöke lenni” – jelentette ki G.w.M. Arra a kérdésre, hogy akkor hogyan keresett pénzt, nevetve így felelt:

Azt majd egyszer elmesélem neked.

Azt még elárulta, hogy általános iskolában „sefteléssel” szerzett pénzt: műszaki cikkeket vásárolt, amiken aztán drágábban adott túl.

Mikor elkezdett beindulni a karrierje, Curtis a szárnyai alá vette őt, ami nagy segítséget jelentett neki. Nem sokkal később egymilliós megtekintést ért el egy dalával.

A teljes beszélgetést a YouTube-on lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik