Szórakozás

„10 évesen elherdáltam volna a fődíjat” – A Konyhafőnök Junior egykori győztese elmondta, mi lett a 10 milliós nyereménnyel

RTL II
RTL II
Hegedűs Hanga ma már az érettségire készül.

2015 decemberében ért véget A Konyhafőnök Junior első évada, amit az akkor 10 éves Hegedűs Hanga nyert meg. Jutalma 10 millió forint és egy párizsi főzőtanfolyam volt. Kilenc évvel később a Blikk kereste fel Hegedűst, hogy megkérdezzék tőle, hogyan alakult az élete az RTL II gasztrorealityje után.

A nyereményből anyukám ajánlására egy lakást vettem Pécsen, mert alapból odavalósi vagyok, csak azóta elköltöztünk. Én 10 évesen elherdáltam volna a fődíjat, de utólag nagyon örülök neki, hogy lett egy saját lakásom, mert Pécsre is szeretnék egyetemre menni és ez nagy segítség

– árulta el a lapnak az egykori gyerekséf, hozzátéve: a párizsi nyereményút majdnem nem jött össze az akkori terrortámadások miatt, de végül eljutott a francia fővárosba a családjával.

Hegedűs Hanga arról is beszélt, előnyei és hátrányai is voltak annak, hogy ilyen fiatalon képernyőre került: egyrészt elindította őt egy úton, másrészt sok bántást kapott érte az iskolában és a közösségi oldalán.

Kaptam olyan üzeneteket, amiket akkoriban még nem tudtam a helyén kezelni, nem tudtam hova tenni, hogy miért bántanak. Cukkoltak, s túlzásba vitték, illetve a Facebookon sok olyan üzenetet kaptam, hogy nem nekem kellett volna megnyerni… 10 éves voltam, és felnőtt férfiak is írtak, akik próbáltak bókolni, de látszódott rajtuk, hogy nem értelmiségi emberek. Alapvetően nem olyan vagyok, aki nagyon meg tud zuhanni ezek miatt, sokat mosolygok, legtöbbször jó a kedvem. Anyával kibeszéltem, majd sulit is váltottam, ahol megtaláltam a barátaimat.

Idén érettségizik, utána fogorvosi vagy orvosi szakon szeretne továbbtanulni. Ha minden jól megy, nyár végén beköltözik a nyereményből vett lakásba. Mint mondja, nem tartja kizártnak, hogy az egyetem elvégzése után külföldre költözik, mivel jól beszél németül.

A főzésre ma már csak hobbiként tekint, de ugyanúgy szereti, mint régen. Azt mondja, ha adódna egy kínálkozó lehetőség,

a jövőben is szívesen vállalna tévés szereplést, viszont A Konyhafőnökbe nem jelentkezne,

mert úgy érzi, nem gyakorolt mostanság eleget ahhoz, hogy hozza a magától elvárt szintet.

A most 19 éves Hegedűs Hangáról a Blikk cikkében lehet megnézni friss fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik