Szórakozás

A Next Top Model Hungary versenyzője: Amikor 18 lettem, apa ráírt anyára, hogy végre nem kell gyerektartást fizetnie

tv2
tv2
Néhány éve már önfenntartó, anyagi értelemben is.

A 19 éves Moritz Anastasiát hétről hétre láthatjuk a Next Top Model Hungary című műsorban, ahol az új Palvin Barbarát keresik.

A story.hu szólaltatta meg a fiatal modellaspiránst, aki elmondta, a magánéletében vannak olyan pillérek, ahol sokszor falakba ütközik.

Sokan kérdezik tőlem, amióta megy a műsor, hogy mit szól a családom a szereplésemhez. És hát semmit… Legalábbis hozzám nem jut vissza, de csak, mert sajnos nem vagyunk olyan viszonyban. Apukámmal öt éve nem tartjuk a kapcsolatot. Annyit tudok, hogy Németországban él a feleségével és a két közös gyerekükkel, akik ugye nekem a féltestvéreim. Sosem álltunk közel egymáshoz, sőt. A legutolsó információm róla, hogy tavaly, amikor betöltöttem a tizennyolcadik életévemet, ráírt anyukámra, hogy végre nem kell tovább fizetnie utánam a gyerektartást… Engem fel sem köszöntött.

A modelljelölt úgy folytatja, ennek ellenére néha eszébe jut, apja vajon nézi-e a műsort. Sok sérelem érte gyerekkorában.

Sosem éreztem, hogy szeretve vagyok, hogy számítok, emiatt nagyon sok komplexus alakult ki bennem. Ezt jó lett volna megbeszélni anyával, de ellenállt, mint ahogy ellenáll a mai napig. Nem egy pszichológusnál jártam már, és tudom, mennyire hasznos tud lenni egy-egy terápia, ezért is gondoltam, hogy együtt is el kellene mennünk, viszont erre semmi esély. Egyszerűen nincs benne nyitottság. Arról nem is beszélve, hogy már túl nagy köztünk a távolság, és túl nagyok a sérelmek

– fogalmazott Moritz, aki azt mondja, minden értelemben csak magára számíthat évek óta. 15 éves korától önfenntartó, és már legalább tíz munkahelyen dolgozott.

Dolgoztam már étteremben – volt, hogy 12-13 órákat egy nap –, építőipari cégnél, de irodában is. És eközben alig voltam otthon. Sokat vagyok a páromnál, Daninál, és tervezzük az összeköltözést. És igen, szörnyen nehéz gyerekkorom volt, ami mély sebeket ejtett rajtam, de mindent megteszek azért, hogy ezeket ne cipeljem tovább. Szeretnék jól lenni.

Kapcsolódó
Next Top Model Hungary: Alföldy Annától búcsúztak a legutóbbi adásban
Megérezte, hogy számára ér véget a verseny.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik