Szórakozás

Házasság első látásra: „Hazamegyek” – Gyöngyi sírva ült taxiba a bőröndjével

Egy ölelésből kerekedett veszekedés, amit nem sikerült megbeszélniük.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában Gyöngyi ismét nyitni próbált férje, Csabi felé, utóbbi viszont nem örült annak, hogy felesége, aki három hétig nem kereste vele a testi kontaktot, most ölelgetni próbálta. Bár a szakértők a párterápián azt tanácsolták nekik, töltsenek együtt 24 órát, hogy egymásra tudjanak hangolódni, nem sikerült ennek eleget tenniük.

– Nekem nincs szükségem arra, hogy ölelgessél kényszerből!
– De ha nekem ez kényszer lenne, akkor nem ölelnélek meg. Csak tudom, hogy neked ez fontos, és próbálok ezért odafigyelni!
– De nem fontos egy olyan embertől, akitől nem lesz semmi. Te nem fogsz engem megbántani azzal, ha nem ölelgetsz.
– Jó, hát azért mondtam, hogy akkor nem ölellek meg! Ennyi!
– Akkor fogsz megbántani, ha két héten keresztül ölelgetsz, nekem tök jólesik, és utána a végén azt mondod, hogy hát, nem akarok vele maradni, mert mégse

vitatkoztak a kertben, majd egy ponton Gyöngyi faképnél is hagyta férjét.

Miután Csabi a felesége után ment a házba, a nappaliban folytatták tovább a veszekedést. Csabi ismét kifejtette, hogy ha felesége eddig nem akart hozzányúlni, most már nem várja el tőle, mire Gyöngyi azt igyekezett elmondani neki, hogy hiába próbált meg már korábban is nyitni az irányába, hiszen olyankor férje azzal felelt a közeledésére, hogy kínosan érzi magát.

A nézeteltéréseiket végül nem sikerült megbeszélniük. Gyöngyi sírva is fakadt a kamerák előtt, mondván, ha férje nem akarja, nem tud rajta segíteni, végül pedig úgy döntött, nem marad tovább Csabi házában. Mikor utóbbi azt kérdezte tőle, mit szeretne, közölte vele, hogy hazamegy.

Nem tudom még, mi lesz holnap. Meglátjuk majd, hogy mennyire ülepszik le ez az egész, és hogy tudunk-e egymással beszélni Csabával

–  mondta sírva a feleség, miután pedig taxiba ült a bőröndjével, Csabi a következőkkel értékelte a kialakult helyzetet:

Most ha nagyon őszinte akarok lenni, ez egy felesleges hiszti volt. Mint amikor magadra öntöd a forró vizet. Ez kábé az volt. Most én ezzel nem tudok mit csinálni. Ha itt lettek volna a szakértők, akkor ez nem így történt volna.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik