Szórakozás

Házasság első látásra: Gyöngyi sírva jelentette ki, ha férje nem akarja, nem tud rajta segíteni

Csúnyán összevesztek.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában közös párterápián vettek részt a szereplők, melynek során a szakértők megjegyezték, hogy Gyöngyit a házasságával elégedettnek és reménykedőnek látják, ám Csabin már kevésbé érezték úgy, hogy komfortos lenne számára az akkorra kialakult szituáció.

Utóbbi el is mondta, hogy a továbbiakban egyáltalán nem tervez kezdeményezni a feleségénél, utóbbi ugyanis nem nyitott a közeledéseire – egy korábbi adásban az üzletember Gyöngyi barátnőjével is beszélt a témáról, aki úgy ítélte meg, szerinte főként Csabinak kellene odatennie magát ahhoz, hogy Gyöngyivel működőképes legyen a házasságuk.

A mai epizód egyik előzetese szerint a házaspár csúnyán összerúgta port a forgatás későbbi szakaszában: olyannyira, hogy Csabi egy időre magára is hagyta a házban zokogó feleségét.

Ne tudok olyasvalakin segíteni, aki nem akarja. Lehet, hogy én basztam el az elején. De ha Csaba ezt akarná, vagy én olyan csaj lennék, akit nagyon akarna, akkor máshogy viselkedne. Mi úgy látszik, ezt hozzuk ki egymásból

– fogalmazott a kamerák előtt Gyöngyi a könnyeit törölgetve.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: „Puhapöcs” – véleményezte Csabát Gyöngyi egyik barátnője
A barátnő azt mondja, szeretné hinni, hogy Györgyiék házassága sikeres lesz, de úgy véli, ehhez főként a férjnek kellene odatennie magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik