Szórakozás

Molnár Anikó azt mondja, ha úgy alakul, egy nála jóval fiatalabb férfi mellett is el tudná képzelni a jövőjét

TV2
TV2
Örülne, ha olyan párja lenne, akivel közösen készíthetnek erotikus tartalmakat az oldalára.

Molnár Anikó nemrég a hot! magazinnak mesélt arról, hogy nemrég látott az OnlyFansen egy külföldi párt, akik együtt üzemeltetik az erotikus oldalukat. Mint mondta, számára is nagy öröm lenne, hogy olyan társra találna, akivel közösen készíthetnének tartalmakat a saját platformjára.

Nekem ez egy tök nagy álmom, hogy én is találjak egy olyan társat, akivel együtt élnénk, együtt üzemeltetnénk az oldalt, amelynek a gyümölcsét együtt arathatnánk le, és élvezhetnénk az életet

idézte Molnárt a Blikk, aki a beszélgetés során arról is beszámolt, hogy a jövőre vonatkozóan azt sem tartja kizártnak, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfival jöjjön össze.

Ha extrém fiatal, például huszonhárom éves, akkor azért elgondolkodom. Az is igaz, hogy ebből a korosztályból többen is azt állítják, hogy az idősebb nőkhöz vonzódnak, de azért nehezen tudom elképzelni magam egy huszonhárom éves fiúval. De ha azt nézzük, a sztárvilágban elég sok példa van arra, hogy akár működhet is… Ott van például Madonna vagy Cher esete. Szerintem leginkább a kommunikáció során derül ki, mi a másik szándéka, emellett pedig mindig van egy megmagyarázhatatlan megérzésem is. Erre általában hallgatok

– magyarázta a lapnak a sminktetováló és erotikus tartalomgyártó, aki a napokban beszélt arról, hogy kevés ideje jut magára, ezért szeretne változtatni a munkabeosztásán.

Kapcsolódó
Molnár Anikó: Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől
Az utóbbi egy éve kizárólag a munkáról szólt, ezen szeretne most változtatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik