Szórakozás

Molnár Anikó: Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől

Az utóbbi egy éve kizárólag a munkáról szólt, ezen szeretne most változtatni.

Molnár Anikó nemrég a Borsnak adott interjút, melyben arról beszélt, úgy érzi, többet kellene foglalkoznia a külsejével, ám ez eddig nem sikerült neki, az elmúlt egy éve ugyanis kizárólag a munkáról szólt. Gyakran heti hét napot dolgozott: fotózásai voltak, sminktetoválásokat készített, vagy éppen az otthoni dolgait intézte, amik mellett nem volt ideje arra, hogy például edzőterembe járjon.

Most egy olyan időszakhoz értem, hogy azt mondtam, hogy na, így nem mehet tovább! Azt gondoltam, hogy az OnlyFans sokkal több szabadságot fog adni, vagyis több szabadidőm lesz, de közben meg sokkal kevesebb lett. Most egy kicsit ki vagyok merülve. Tartok attól, hogy az egészségem, vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón

– magyarázta a lapnak az erotikus-tartalomgyártó, aki úgy döntött, egy ideig kevesebb munkát vállal majd sminktetoválóként.

Azt szeretném, hogy mindennap eljussak a konditerembe, és eljussak kozmetikushoz és körmöshöz mondjuk két-három hetente. Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől. Az első lépés az, hogy lefogyjak. Aztán tervezek egy-két fiatalító műtétet.

A téma kapcsán Molnár tisztázta, hogy nem az arcát akarja átszabatni, ha viszont sikerül lefogynia, nem tartja kizártnak, hogy hasplasztikát csináltat, és talán a melleit is megnagyobbíttatná, vagy legalábbis korrigáltatná a fogyása után.

Idén leszek negyvenkilenc éves, tehát jövőre leszek ötven, és szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen.

Ami az arcán végzett szépészeti beavatkozásokat illeti, azokat egy hónappal ezelőtt egy Instagram-követője érdeklődésére sorolta fel Molnár.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik