Szórakozás

Herczeg Zoltán állítja, maga is a sajtóból értesült arról, hogy az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért rá

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A divattervező azt mondja, semmilyen előzetes értesítést nem kapott.

Szerda délelőtt a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy letöltendő börtönbüntetést kért a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség Herczeg Zoltánra kábítószer birtoklás miatt. Az ügy másik vádlottját drogkereskedelem miatt állítják bíróság elé, rá szintén letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség.

Értesüléseink szerint a divattervező elismerte, hogy a barátaival fogyasztott kábítószert, azt viszont tagadta, hogy árulta is volna a szert. Utóbbira jutottak végül a hatóságok is a nyomozás során. Herczeg bűncselekménye 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, ám az ügyészségi gyakorlat szerint három éves középmérték alatti büntetést kaphat abban az esetben, ha az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról is.

Herczeg Zoltán a minap arról beszélt a Blikknek, hogy az ügye nem halad, és nem tartja kizártnak, hogy még évekig elhúzódhat a dolog. A divattervezőt most szintén a lap érte utol telefonon, érdeklésükre pedig azt felelte, maga is a sajtóból értesült a fejleményekről.

Nem kaptunk erről semmilyen előzetes értesítést, én is most olvastam, a barátom küldte át pár perce az egyik cikket. Nem óhajtom kommentálni, amíg nem láttam az erről szóló hivatalos, ügyvédem által véleményezett dokumentumot. Most fogom hívni az ügyvédemet, hogy beszéljünk a részletekről

– jelentette ki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik