Szórakozás

„Elfoglalva!” – üzeni Kajdi Csaba az Európai Parlamentből

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Szelfizett egyet Brüsszelben.

Kajdi Csaba év elején Donáth Anna meghívására látogatott el Strasbourgba az Európai Parlamentbe – élményeiről nem sokkal később lapunknak adott interjújában mesélt sok egyéb más mellett.

A modellügynökség-tulajdonos most Brüsszelben kapott meghívást az Európai Parlament ülésére, az épületből pedig be is jelentkezett egy szelfivel, amin alig lehet felismerni őt a fotóhoz használt király-filtertől.

Elfoglalva! Remélem egy percig nem aggódtál!

– írta posztjában Kajdi, kinyilatkoztatásával pedig arra reflektálhatott, hogy Orbán Viktor korábban, a március 15-én mondott beszédében úgy fogalmazott:

„ma még magányosak vagyunk, de hamarosan elfoglalhatjuk Brüsszelt.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kajdi Csaba (@csaba_kajdi) által megosztott bejegyzés

Kajdi egyébként brüsszeli kiruccanása alatt a Gáspár családba is belebotlott az utcán sétálva. Gáspár Győzővel és Evelinnel való találkozásukról a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében emlékezett meg.

Kapcsolódó
Kajdi Csaba: Tök jó döntés, ha egy államilag szabályozott tévé engem nem akar
Nem tartja magát sem celebnek, sem influenszernek Kajdi Csaba, aki azt vallja: ő csak „egy szereplő a médiapalettán”. Vele beszélgettünk a modellvilágról, a műsorról műsorra járó celebekről, a kirekesztésről, Brüsszel Jóskáról és Strasbourg Gézáról. És arról, hiányzik-e az életéből egy gyerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik