Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Puhapöcs” – véleményezte Csabát Gyöngyi egyik barátnője

A barátnő azt mondja, szeretné hinni, hogy Györgyiék házassága sikeres lesz, de úgy véli, ehhez főként a férjnek kellene odatennie magát.

A Házasság első látásra legutóbbi adásában Csabi és Gyöngyi ismét strandra mentek, ahol utóbbi egyik barátnője, Melinda is csatlakozott hozzájuk. Miután megérkezett, Melinda hamar megkérdezte Gyöngyiéktől, hogy ízlik nekik a házas élet, mire Csabi azt felelte, egyelőre keserűen, sőt,

„olyan, mint a pacal: egyszer kipróbálta és soha többet nem kell neki.”

Amikor a miértekről esett szó, mindketten kijelentették, hogy nincs közöttük intimitás, Csabi pedig hozzátette, ő egyre biztosabb abban, hogy már nem is lesz, mert bár ő az elején nyitott lett volna, a felesége nem, ez pedig kioltott benne mindenfajta késztetést.

Ha Csaba kicsit agilisabb lenne, akkor mindenféleképpen nyerő lehetne Gyöngyuszkánál. Nem akarok csúnyán és vulgárisan fogalmazni, de egy puhapöcs

jelentette ki Melinda a hallottak után a miniinterjújában.

A beszélgetés során Csaba elmondta, hogy mivel a felesége hetek óta hűvös vele, nemrégiben ő sem tudta fogadni, amikor Gyöngyi hirtelen nyitott volna felé. Bár elismerte, hogy az egójának jólesett a dolog, szerinte ez nem egyenlő azzal, hogy lépni is tudjon.

– Jaj, te mindig csak szenvedsz!
– Amúgy ezt mondtam neki! Állandóan, mindenen szenved. Neki mindig baja van, neki semmi nem jó, nem tetszik neki semmi.
– Szereted magad sajnáltatni.
– Amúgy tényleg, mártír

– tárgyalták meg a barátnők, mire a férj közölte, ő másként látja, de lehet, hogy nekik van igazuk.

Melinda később félrehívta Csabát, hogy elmagyarázza neki: Gyöngyinek talán több időre van szüksége ahhoz, hogy felengedjen, beszélgetésük végén pedig azt mondta: nagyon rendesnek és jószívűnek tartja őt, ezért tiszta szívéből kívánja neki a legjobbakat. Később a kamerának kifejtette, szeretné hinni, hogy Csaba és Gyöngyi házassága működhet, meglátásai szerint ugyanis nagyon összepasszolnak, de úgy véli, ehhez főként a férjnek kellene lépnie.

A házaspár végül a rész végére tett egy komoly előrelépést, amikor ugyanis Gyöngyi nagymamájához látogattak el, a medencében összebújtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik