Szórakozás

Bochkor Gábor Az álommelóról: Ennek a műsornak az a lényege, hogy alázol fiatalokat

RTL és Farkas Norbert / 24.hu
RTL és Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte Balogh Levente jelöltjei meg is érdemlik ezt.

Bochkor Gábor kedd reggel a rádióműsorában mondta el a véleményét Az álommeló című műsorról, amiben Balogh Levente havi hárommilliós fizetésért új elnöki asszisztenst keres magának. A rádiós szerint ez sok fiatalnak vonzó ajánlat, amiért cserébe a megaláztatást is vállalják.

Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból

idézi Bochkort a story.hu.

A rádiós egy konkrét jelenetet is kiemelt a realityből, amikor Balogh azt mondta egyik jelöltéjnek, ha eddig „nem csinálta meg magát”, már nem is fogja.

Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni, és ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr egy pofon. Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Ez ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?

– elmélkedett Bochkor Gábor.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik