Élet-Stílus

Balogh Levente az egyik új jelöltjéről: Aki 39 évesen nem csinálta meg magát, az már nem is fogja

Négy új versenyző érkezett Az álommelóba.

Az álommeló péntek esti adásában Balogh Levente négy új jelöltjével beszélgetett el az irodájában. Bemutatkozott neki Zsuzsanna, Rita, Gábor – utóbbi gombhiányos ingben érkezett meg, amire az elnök hívta fel a figyelmét az interjú közben –, illetve Péter is, aki gyengeségeként a számára értelmetlennek tűnő feladatokat nevezte meg. Mint mondta, az ilyen jellegű munkákba nem tudja magát annyira szívvel-lélekkel beletenni, ahogyan az elvárható lenne, ezt pedig a vezetőjének is szóvá szokta tenni.

Amikor Balogh Levente azt kérdezte tőle, neki is szóvá tenné-e, ha meglátása szerint értelmetlen feladattal bízná őt meg, a jelölt azt felelte, a közös munkájuk elején biztos nem, de idővel meglehet, hogy ez változna.

A beszélgetés további részében az elnök közölte, hogy azért tart ott, ahol, mert jó döntéseket hoz, az okoskodást pedig nem tűri. A jelölt biztosította, hogy utóbbi magatartás nem jellemző rá, hozzátette viszont, hogy ha ki kell állnia magáért, akkor nem fél a konfliktushelyzetektől.

Péteren látszik, hogy egy ilyen kalandozó magyar. Jön-megy, volt mindenhol. Nem tudom a komolyságát kellően felmérni. Őt meg kellene fejteni, azért 39 éves. Hát, én mindig azt szoktam mondani, hogy aki 39 évesen nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Az a kérdés, hogy ő miben és hol tud elnöki asszisztensként a segítségemre lenni

– véleményezte új jelöltjét később Balogh, aki az adásban két versenyzőjét is hazaküldte, Orsinak és Bencének is távozniuk kellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik