Szórakozás

Bodrogi Gyula: Átmenetileg jól vagyok

TV2
TV2
A színész azt mondja, nagyon sok múlik a hanghordozáson, amikor valaki a hogyléte felől érdeklődik.

Bodrogi Gyula a jövő héten ünnepli 90. születésnapját, melynek alkalmából hamarosan gálaesttel köszöntik majd a Nemzeti Színházban. A színész nemrég a Nemzeti Magazinnak adott interjút az évforduló kapcsán, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy nem örül neki, ha egy bizonyos hanghordozással kérdezgetik arról, hogy van – szúrta ki a story.hu.

Újabban bosszantott a »Hogy van?!« Pedig ez milyen kedves is lehetne. Hányszor odavetjük az ismerősöknek, barátoknak – néha választ sem várva –, szinte csak üdvözlésként ezt a kérdést. Most pedig a betegségem után történt néhányszor, hogy egészen másképpen hangzott ez a »Hooogy vaaan?!«

– mondta a lapnak Bodrogi, hozzátéve:

Az érdeklődést köszönöm szépen, de a szánakozás kegyetlenül tud fájni. Eszembe juttatja a betegséget. Nagyon sok múlik a hangsúlyon, a hanghordozáson. Az egészségi állapotom most rendben van. Átmenetileg jól vagyok. Ebben a korban már nem lehet azt mondani, hogy ide nekem az oroszlánt is, mert hátha ideadják!

A színészről legutóbb a múlt héten írtunk, ekkor elmondta, sokkal jobban van már azóta, hogy megsérült a Nemzeti Színházban.

Kapcsolódó
Bodrogi Gyula jobban van: „A Jóisten a színpadról fog magához szólítani”
A nemsokára 90. születésnapját ünneplő színész pár hete szenvedett kisebb balesetet a Nemzeti Színházban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik