Szórakozás

Még be sem fejeződött az első évad, a TV2 berendelte a Házasság első látásra folytatását

tv2
tv2
Elkezdődött a felhívás, hogy jelentkezzenek a műsorba.

Még mindig tart a Házasság első látásra című műsor a TV2-n, a csatorna már gőzerővel promózza, hogy lehet az új évadra jelentkezni a civileknek.

A csatorna korábban ugyanezt eljátszotta már a Kincsvadászokkal is: az a műsor sem fejeződött be, mikor már a következő évaddal kapcsolatban tettek közzé felhívást.

Mint azt korábban írtuk a műsorról: „A Házasság első látásra eredetileg egy dán reality volt, amit aztán az egész világon nagy sikerrel kezdtek átvenni – az amerikai verzió a tizennyolcadik évadnál tart, a brit a nyolcadiknál, az ausztrálok pedig már tizenegyedszerre futnak neki a történetnek, de számos spin-off is készült ezek mellé. Magyarországon is volt már egy próbálkozás, 2017-ben az RTL készített belőle egy évadot ugyanezzel a címmel. A koncepció a címből is kitalálható: adott néhány elkeseredett szingli, akiket szakértők összepárosítanak, hogy aztán az oltár előtt találkozva eldönthessék, bevállalják-e az esküvőt. Mármint tényleg, ezen a ponton ott a két család, lovashintó, anyakönyvvezető, tanúk, és minden, ami kell.”

Kapcsolódó
A TV2 házasodós realityjében egyelőre a családtagok jóval szórakoztatóbbak, mint az oltár előtt egymásra csodálkozó párok
Érdemes-e összeházasodni valakivel, akit az oltár előtt látunk először? Valószínűleg nem, vágná rá az ember ösztönösen, a világ egyik legnépszerűbb realityjében mégis sokan bevállalják az esküvőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik