Szórakozás

Donald Trump szerint nem nagy ügy, hogy Katalin hercegné anyák napi fotója manipulálva volt

Win McNamee / Getty Images
Win McNamee / Getty Images
Ilyen védőbeszédre talán a hercegné sem számított.

Nemrég manipuláció lehetőségére hivatkozva több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából azt a hivatalos fotót, amit anyák napja alkalmából Katalin hercegné és Vilmos herceg közösségi oldalán megosztottak. A fotón a walesi hercegné látható három gyerekével, a fotóügynökségek szerint a kép több ponton is szerkesztve volt, így hamisság merül fel azzal kapcsolatban.

A hercegné később elismerte, hogy valóban Photoshopban ügyködött a szerkesztővel: „Mint sok amatőr fotós, én is kísérletezem időnként a szerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarokért. Remélem, minden ünneplőnek nagyon boldog anyák napja volt.”

A minap Nigel Farage készített interjút Donald Trumppal, ebben fölmerült Katalin képszerkesztős incidense. Trump védelmébe vette a hercegnét, és hozott egy példát, miszerint sok híres filmszínésszel találkozott már, akik a való életben teljesen máshogy néztek ki, mint a közösségi médiás fotóikon.

Nagyon minimális szerkesztések voltak… Nem értem, miért lett belőle ekkora ügy. Nem nagy ügy, hiszen nézd meg a mozisztárokat: meglátod őket élőben, és azt gondolod, ez tényleg az a személy, mint aki a képeken van? Én most nagyon minimális orvoslásokat láttam a képen, abszolút nem értem, miért kerítettek ekkora feneket ennek.

Trump beszélt még a királyi család egészéről is, elmondta, nagy rajongója a monarchiának, Károlyról sincs rossz véleménye, csak bizonyos dolgokban nem értenek egyet, például a környezetvédelemben:

Eltérő nézeteink vannak, de kijövünk egymással. Szerintem ő egy igazán csodálatos fickó, kijövünk egymással, ő egy kicsit jobban foglalkozott a környezetvédelmi szabályozásokkal, mint én.

Kapcsolódó
Megfékezhetetlenné vált a rejtélycunami Katalin körül – és ebben a királyi család keze is benne van
A hercegnéről hónapok óta egyetlen képet sem lehetett látni, aztán anyák napja alkalmából kiadtak egy fotót, de az örömteli pillanat megosztása ellentétes hatást váltott ki: ahelyett, hogy lecsillapította volna a kedélyeket, csak még inkább felkorbácsolta azokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik