Szórakozás

A Házasodna a gazda után a Házasság első látásra című műsorban keres férjet magának Enikő

TV2
TV2
Alfonz gazdával annak idején nem jutottak el az esküvőig.

Hétfőn elstartolt a TV2 új párkereső show-ja, a Házasság első látásra, ahol egy párkapcsolati szakértőkből álló csapat párosítja össze a házasulandó feleket. A párok, akik az esküvőn találkoznak először, utána ismerkednek meg jobban egymással, majd hat hét együttélés után dönteniük kell: együtt maradnak vagy külön folytatják.

Az első részben Gyöngyit és Csabát, valamint Hildát és Lacit ismerhették meg a tévénézők, a keddi epizódban pedig újabb szereplők tűnnek majd fel, köztük Enikő, akit az előzetes szerint őrültnek tartanak a barátai, amiért feleségül akar menni egy idegenhez.

Enikőnek nem ez az első tévés szereplése, sőt, férjet sem először keres tévéműsorban.

Korábban a Házasodna a gazdában Alfonz gazdával randizott, az RTL-es párkereső 2022-es évadában. Ott jól alakult a kapcsolata a gazdával, noha hamar kiütközött közöttük az ellentét, ami végül válóoknak bizonyult, méghozzá az, hogy az erdélyi gazda nem szeretett volna távkapcsolatban élni szerelmével.

RTL Enci és Alfonz gazda

A műsor végén Alfonz gazda Enikőt választotta, de közölte vele, hogy nem akar kapcsolatot, főleg az Erdély és Magyarország közti hatalmas távolság miatt. Akkori beszélgetésük azzal végződött, hogy a gazda faképnél hagyta a nőt, mondván neki elege van a sehová nem vezető diskurzusból.

Bár Enikő a Házasodna a gazdában azt mondta, nem érti, hogyan gondolhatta, hogy egy tévés társkeresőben találja majd meg a párját, úgy tűnik, mostanra változott a véleménye.

Én egy nagyon álmodozó lánynak tartom magam. Mindig nagy vágyam volt, hogy fiatalosan legyek anyuka, korán gyereket tudjak vállalni. Az én személyiségem egy nagyon határozott, domináns személyiség, amitől a férfiak vagy megijednek, vagy nem tudják kezelni. Tenát nem vagyok egyszerű eset!

mondta el Enikő a TV2-s bemutatkozó kisfilmjében.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Hilda lefagyott az oltár előtt, mikor kiderült, férjjelöltje vidéki és van gyereke
Látatlanban álltak az anyakönyvvezető elé, de a menyasszony nem biztos, hogy igent mond a frigyre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik