Szórakozás

Újszülött korában készült videóval köszöntötte lányát Szandi a születésnapján

RTL Klub
RTL Klub
Kisfilmben mutatta be, hogyan cseperedett felnőtté Blanka.

Szandi elsőszülött gyereke, Blanka ma lett 24 éves. Az énekesnő lánya annak idején koraszülöttként, sürgősségi császárral jött világra, az orvosok viszont hamar megnyugtathatták a szülőket, hogy a baba egészséges, csak még pici és gyenge. Arról, hogyan élte meg mindezt, nemrég az Instagram-oldalán emlékezett meg.

Minden pillanatára pontosan emlékszem. A sürgősségi császározás előtt az aggodalmakkal teli percekre, ahogy Csabival egymás kezét szorítva imádkoztunk, mielőtt betoltak a műtőbe. Aztán a felszabadult sóhajra, amikor közölték velünk, hogy makk egészséges, csak még gyenge és picike. Aztán arra is, amikor hetek múlva végre elérte a bűvös két kilót és hazajöhettünk! A biztonságba, szeretetbe, az azóta két testvérrel bővülő összetartó családi fészekbe, ahol számotokra az ajtó mindig nyitva áll!

– írtja posztjában az énekesnő, aki soraihoz egy kisfilmet is mellékelt, régi és nemrégiben készült felvételekkel bemutatva, hogyan cseperedett fel a lánya.

Édes kislányom! Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy vagy nekünk, hogy ilyen vagy! Pont ilyen első gyermekre vágytam, mint amilyen Te vagy! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen csodákat élhetünk meg együtt. Mára egy igazi önálló felnőtt nő lett belőled, aki valóra váltotta az álmát, amire kiskora óta vágyott. Bár távol élsz tőlünk, most már tudom, hogy Te bárhol képes vagy megállni a helyed! Nagyon boldog és büszke édesanyád vagyok! Hiszem, hogy az élet még sok nagyszerű élményt tartogat számodra. Ma, a 24. születésnapodon kívánom, hogy minden álmod valóra váljon és olyan életed legyen, amilyet szeretnél! Isten éltessen sokáig!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Szandi az elmúlt hetekben ugyancsak videós formában emlékezett meg arról, hogyan énekelt közönség előtt annak idején, kilencéves korában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik