Szórakozás

Lábakat nyaltak a gyerekek egy amerikai iskola adománygyűjtő rendezvényén

Közleményt adott ki pénteken az oklahomai Deer Creek középiskola fenntartója, miután elterjedt egy videó, amin az látható, hogy diákok egy bizarr verseny keretein belül mások meztelen lábujjait nyalogatják.

Hatalmas felháborodást váltott ki egy videó, melyen az látható, hogy egy oklahomai középiskola diákjai egy sportpálya parkettjén hasalva mások meztelen lábfejét nyalogatják. Később kiderült, a diákok egy adománygyűjtő rendezvény keretein belül kapták a feladatot, hogy mogyoróvajat nyalogassanak le társaik lábairól – írja a Fox.

A diákok a fogyatékkal élőket foglalkoztató Not Your Average Joe Coffee nevű kávézó számára gyűjtöttek pénzt. Az iskolafenntartójának közleménye szerint az akcióban 9-12. évfolyamos diákok vettek részt, mindannyian önkéntes alapon és jóval az esemény megrendezése előtt tudták mire vállalkoznak. Tanárok és az iskola dolgozói nem vettek részt a szervezésben.

A közlemény hozzáteszi: a diákok közel 153 ezer dollárt (több mint 55 millió forintot) gyűjtöttek össze a Not Your Average Joe Coffee-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik