Szórakozás

Vitray Tamás friss házasságáról: A korommal tisztában vagyok, tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Esküvőjükről mesélt a 91 évesen újraházasodó tévés.

Egy héttel ezelőtt a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Vitray Tamás újra megnősült és boldog házasságban él negyedik feleségével, Vitray-Ivens Évával. A nő korábban operaénekes volt.

A Story magazinnak újfent megszólalt Vitray, ebből derült ki, hogy dupla esküvőt tartottak, mert Vitray feleségének lánya és vőlegénye is összeházasodtak velük egy időben.

Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen ’vendég’ Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni. Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzá költözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, ’véletlenül’ Tomi jön a párjával.

Vitray azt is meséli, tisztában van a korával, szerinte felesége vállalt nagyobbat ebben a házasságban:

Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok.

Vitray-Ivens Éva úgy fogalmazott a lapnak: „Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik