Szórakozás

Vastag Tamás azt mondja, gyerekkora óta közel húsz műtéten esett át

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Máig emlékszik a fájdalomra, amit 11 évesen ált át az első műtétje alkalmával.

Vastag Tamás 2021-ben az Életünk története című műsorban beszélt arról, hogy tizenegy éves kora óta minden évben meg kellett küzdenie valamilyen egészségi problémával. Mint mondta, addigra 12 altatásos műtéten volt túl, és élete során több daganatot is találtak a szervezetében. Hozzátette, tapasztalatai miatt úgy véli, 50 éves koráig fog élni.

Az énekes legutóbb a Ridikül című műsor vendégeként beszélt eddig átélt egészségi problémáiról, ezek közt arról is, hogy tölcsérmellkassal született, ami miatt 11 éves korában esett át élete első műtéti beavatkozásán – derült ki a MTVA Sajtó és Marketing Iroda szemléjéből.

Körülbelül negyedórát töltöttem a műtőben. 11 éves voltam, így vannak emlékeim. Nagyon fájt. Két oldalról behelyeztek egy-egy fémlemezt, hogy azok helyes irányba tereljék a csontokat, hasonlóan, mint ahogy a fogszabályzó működik. Akkoriban ez új eljárásnak számított

– emlékezett vissza.

Vastag a műsorban azt is megosztotta, hogy mostanra mintegy húsz műtéten esett át változatos panaszai miatt. Elárulta, hogy gyerekkora óta remeg a bal hüvelykujja, tompalátástól szenved, egy genetikai vizsgálat során pedig az is kiderült, hogy a mája túl gyorsan bont le egyes hatóanyagokat, ezért nem működnek nála bizonyos gyógyszerek.

Hozzátette, szerinte az egészségi állapot nézőpont kérdése, és úgy véli, a munkája gyógyító erejű.

Egy koncert vagy előadás alatt annyi adrenalin és endorfin szabadul fel, hogy szinte megszűnik a fájdalomérzetem.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik