Szórakozás

Détár Enikő: Éltem én is hatalmas házban, volt bejárónőm, de mostanra szabadabb lettem

TV2
TV2
Minden nőt arra biztat, hogy soha ne adja fel az önálló egzisztenciáját.

A minap hatvanéves lett Détár Enikő, ez alkalomból a Meglepetés magazin tette őt címlapjára, és egy interjút is készítettek a színésznővel. Ebben Détár egyebek mellett arról beszél, minden helyzetből igyekszik a lehető legjobbat kihozni, így tett akkor is, amikor bő tíz évvel ezelőtt elváltak útjaik Rékasi Károllyal, gyerekei apjával.

Nyalogathattam volna még nagyon sokáig a sebeimet, de ha akkor nem engedem be a változást az életembe, akkor nem lenne most az én Péterem, akivel sok-sok éve egy nagyon jó hangulatú kapcsolatban élek.

A színésznő és jelenlegi párja, Kiss Péter tíz éve alkotnak egy párt, „pedig azzal kezdtük, rendezzük be ezt a helyzetet úgy, hogy kettőnk életközössége akár 24 óra alatt felszámolható legyen” – mondta el a színésznő.

Minden nőt arra biztatok, hogy soha ne adja fel az önálló egzisztenciáját, és csak annyit engedjen meg magának, amennyit szükség esetén egymaga is fenn tud tartani. Éltem én is hatalmas házban, volt bejárónőm, akkor még más volt a pénz értéke és mások voltak a lehetőségek. Örülök, hogy éltem úgy is, de tény, hogy mostanra szabadabb lettem. A mostani párkapcsolatom egész más alapkövekre épül. Tény, hogy ennek az életszakasznak is megvan a maga szépsége, szóval senkinek nem javaslom, hogy elássa magát, csak mert 50-60 évesen maradt egyedül.

Saját példáján kívül édesanyjáét tudja még felhozni, aki 65 évesen ismerte meg Amerikában élő párját, majd nyelvtudás nélkül odaköltözött a férfihez, és még sok éven keresztül harmonikus kapcsolatban élt időskori szerelmével.

Akárhány évesek vagyunk, nem szabad lemondanunk magunkról. Ha még két évünk van, azt, ha pedig huszonkettő, akkor azt éljük le boldogan.

Détár Enikő arról is beszélt a magazinnak, hogy azért is szeretne minél tovább egészséges maradni, mert ha eljön az ideje, szeretne aktív nagymama lenni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik