Szórakozás

Fia szerint a túlzott alkoholfogyasztás idézte elő Wendy Williams demenciáját

Lloyd Bishop / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Lloyd Bishop / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Az amerikai tévésnél nemrég afáziát is diagnosztizáltak.

A napokban gondozó csapata nyilvánosságra hozta, hogy Wendy Williams 59 éves amerikai tévést elsődleges progresszív afáziával és frontotemporális demenciával diagnosztizálták – hasonló állapotokkal, mint néhány éve Bruce Willist is, aki felhagyott a színészettel, miképp Williams a televíziózással.

A műsorvezető fia, Kevin Hunter Jr. a Williams életéről szóló napokban bemutatott kétrészes dokusorozatban azt állítja: korábban drogfüggőséggel küzdő édesanyjánál az alkoholizmusa miatt alakult ki demencia.

Az orvosok lényegében azt mondták, annyit ivott, hogy az elkezdett kihatni a gondolkodására és az agyműködésére. Szóval, azt hiszem, ezt azt jelenti, hogy az alkohol okozta a demenciáját

fejtette ki Hunter Jr. a műsorban, amiben Williams unokahúga is megszólalt. Ő azt mondta, már évekkel ezelőtt gyanította, hogy nagynénje nincs jól, amikor elkezdett emlékeket és tényeket elfelejteni. Szerinte a Covid-járvány, édesanyja elvesztése és a válása csak tovább rontott Wendy Williams állapotán.

Még fia kijelentése előtt Williams is kiadott egy nyilatkozatot, ennek tartalmáról ebben a cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Wendy Williams először adott ki nyilatkozatot azóta, hogy kiderült, afáziával és demenciával is küzd
Köszönetet mondott rajongóinak a támogatásukért, de személyes teret és békért is kért mindazoktól, akik a hogyléte felől érdeklődnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik