Szórakozás

Tóth Gabi a volt férjéről: Magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal… picit beletörött a bicskám

tv2
tv2
De úgy látja, Mikes Annával összeillik a séf, minden jót kíván nekik.

Felkerült a YouTube-ra Ágai Kis András Tóth Gabi-interjújának második része (az elsőt itt szemléztük), amelyben az énekesnő beszélt volt férjéről, Krausz Gáborról, illetve arról, hisz-e még a házasság intézményében.

A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.

Ám tervezni már nem tervez előre semmit, noha nagy a boldogságuk Papp Máté Bence táncossal: „Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem”.

Krauszról azt mondja:

Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.

A séfről és új párjáról, Mikes Annáról továbbá úgy fogalmazott az énekesnő, hogy összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra, kívánom, hogy legyenek boldogok”.

Kapcsolódó
„Nagyon durva dolgokat láttam” – Tóth Gabi elmondta, miért rekesztette be színházi karrierjét
Az énekesnő azt mondja, annyira túlhajtották egy próbaidőszak alatt, hogy 12 hétig kellett rehabilitációra járnia, mert elszakadt a combizma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik